Milun vjeruje da će izboriti OI: ‘Je li mi Hrgović poželio sreću? Ne, mi se ne čujemo…’

Foto: fah

Hrvatska boksačka delegacija otputovala je u London, gdje će od 14. do 24. ožujka pokušati izboriti mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremao sam se za ovo tri godine i normalno da sam spreman. Sparirao sam s dosta profesionalaca i vjerujem da se mogu plasirati u Tokio”, rekao je Marko Milun.

“Bit ću treći ili četvrti nositelj i vjerojatno ću trebati odraditi četiri ili pet mečeva do finala. Svi su boksači dobri, ne može se nikoga posebno istaknuti. Bojim li se koronavirusa? Ja ne vjerujem u to, to je jedna obična gripa, ne može se to zakačiti na nas. Ma nije me strah ničega, jedva se čekam boriti”, dodao je, pišu 24sata.

Ako Milun izborio Tokio to znači da će Filip Hrgović definitivno ostati bez šanse da izbori Olimpijske igre na svjetskim kvalifikacijama u svibnju u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam se uopće zamarao oko toga tko će ići sad u London. Bio sam siguran da idem ja i nisam imao pritisak oko toga. Je li mi Hrgović poželio sreću? Ne, ne čujemo se. Nekoliko smo puta pričali, ali nismo previše bili u kontaktu”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.