(VIDEO) Mateo Kovačić nakon debija u velikom derbiju: ‘Treba mi trener koji mi vjeruje, klub koji me želi’

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac, Mateo Kovačić, debitirao je ove subote u Londonu na velikom derbiju za Chelsea, koji je slavio protiv Arsenala 3:2. Mateo je ušao u posljednjih pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Kovačić ocijenio svoj debi? Nije igrao od početka, no, tome unatoč je zadovoljan pobjedom Chelsea u derbiju.

”Najprije sam sretan zbog pobjede, to je najbitnije da ekipa igra dobro. Osjećam se dobro, fali mi dosta ritma, ali tek sam se priključio, dosta radim i napredujem, a to je najbitnije”, rekao je Kovačić, pritom je naglasio kako je želio otići iz Reala u klub koji bi mu dao priliku da zaigra. No, ni u Londonu nije krenuo od prve minute te se ipak mora nametnuti novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bilo mi je bitno, nakon tri godine nekontinuiteta u Madridu, naći ekipu koja me želi, trenera koji me hoće… To se dogodilo upravo s Chelseajem. Klub koji me je želio, trener koji mi vjeruje. To mi trenutno treba”, kazao je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije.

Što misli o Sarriju, ali i koja je razlika između španjolske i engleske lige? Radi se o dvije lige koje mnogi ne bez razloga smatraju najjačima u Europi.

‘Sarri me dugo poznaje, a ja sam gledao puno njegovih utakmica, voli igrati, to je najbitnije. Ekipa je fenomenalna, s dosta sjajnih igrača i mislim da se neće biti teško uklopiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlika sigurno je, igra se puno brže i imaš više prostora. Htio bih se zahvaliti navijačima koji su me sjajno prihvatili…”

Neće se biti lako nametnuti novom treneru, no, tek je počelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.