(VIDEO) Messi primio Zlatnu kopačku i poručio: Nikad se nisam smatrao napadačem, ali imam sreće i odlične suigrače!

Foto: snimka zaslona

Lionel Messi prošle je sezone zabio 37 golova u španjolskom pvrenstvu i tako osvojio Zlatnu kopačku. Nagradu je u ruke dobio na današnjoj svečanosti, a uručio mu ju je njegovi suigrač i prošlogodišnji laureat Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikada se zapravo nisam smatrao pravim napadačem, ali imam sreće da zabijam pa osvajam i ovakve pojedinačne nagrade koje manje važne od momčadskih jer bez svojih suigrača nikada ne bih osvojio ni ovu Zlatnu kopačku. Ovo je nagrada za sve njih jer sam uz njih sazrio na terenu i popravio neke stvari u svojoj igri. Uživam svaki dan”, rekao je Messi .

“Naravno da nikada ne volim sjediti na klupi, ali jasno mi je kako je sezona jako duga i kako se moram brinuti o sebi. Svake sezone je to sve jasnije i u isto vrijeme i sve teže”, odgovorio je na pitanje novinara koje je zanimalo zašto je protiv Juventusa bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.