(VIDEO) Messi se vratio: Ponovno junak Argentine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Foto: Twitter

Argentina i nakon sedmog kola, drži prvo mjesto u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje će se 2018. godine igrati u Rusiji. Uspjeli su slaviti protiv Urugvaja s 1:0, a jedini gol zabio je Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 43. minuti je postigao svoj 56. gol za Argentinu. Kapetan je šutirao s ruba šesnaesterca, a lopta je na putu do gola pogodila braniča Josea Mariju Gimeneza i promijenila smjer, te prevarila vratara Fernanda Musleru.

Zanimljivo je da je pri kraju susreta u teren utrčao i jedan navijač, koji se oduševljeno zakucao Messiju u zagrljaj i poljubio njegove kopačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.