(VIDEO) Miralem Pjanić nije krio razočarenje na oproštaju od Juventusa: ”Ovaj je klub pobjednički, bit će oni puno jači iduće sezone”

Foto: snimka zaslona

Tuga u Torinu, veliko razočarenje vlada među igračima i navijačima Juventusa nakon novog preranog ispadanja iz Lige prvaka. Prema pisanju nekih talijanskih medija prvi čovjek Juventusa, Agnelli, je bijesan. Naime, Staru damu eliminirao je francuski Lyon već u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostaloga svoje razočarenje nije mogao sakriti ni bosansko hercegovački reprezentativac, Miralem Pjanić, kojem je utakmica protiv Lyona u osmini finala Lige prvaka u Torinu bila posljednja. Naime, Pjanić odlazi u Barcelonu.  S druge strane Lyon je klub u kojem je Pjanić stekao svojedobno punu afirmaciju.

“Veliko razočarenje je ovo za nas jer smo silno željeli proći dalje. Loše smo krenuli, ali smo ostali u igri. Na kraju je sve ovo razočaravajuće i teško je sve prihvatiti”, rekao je Pjanić za Sky Sport Italia poslije susreta i nedostatne pobjede 2:1 protiv Lyona te je nastavio:

“Klub može puno više, a ne samo osvajati Scdudetta. Nemam sumnje da će ova momčad biti još jača iduće  sezone, znam šta mogu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić je govorio ponešto i o treneru Mauriziju Sarriju, kojeg mnogi smatraju glavnim krivcem za ispadanje od Lyona:

“Prošlih nekoliko mjeseci nisu bili onakvi kakve smo željeli. Još ne znam zašto je to tako. Želio sam igrati više, to je sigurno. Trener je želio da igramo na njegov način, kojeg je igrao s Napolijem, gdje su svi umiješani te posvećeni. Mi smo igrali drugačije i nisam jedini koji tako misli. Trebat će puno vremena da se sve ovo posloži”, kazao je Pjanić te je dodao za kraj i kraj priče u dresu Juventusa:

“Nije lako pobjeđivati. Mi smo napravili da u prošlim godinama sve izgleda jednostavno. Klub mora nastaviti s radom i pokušati napraviti što više u Europi. Ovaj je klub pobjednički”, zaključio je Miralem Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.