(VIDEO) Mirko Filipović čestitao Novu godinu koja je u Japan već stigla: Prvi dio ekipe u Hrvatsku se vraća sutra…

Foto: Facebook

Mirko Filipović po tko zna koji puta danas nakon osvajanja Rizinovog Grand Prixa javio se iz Japana preko društvenih mreža. S obzirom da je u Japanu Nova godina stigla Mirku ju je i čestitao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Evo kod nas je već Nova godina. Želim da vam svima bude onakva kako je meni završila 2016. godina. Želim vam puno sreće, zdravlja i novca… Užasno sam umoran. U dvorani sam bio 14 sati, a 12 sati sam živio na bananama i vodi. Imam ovdje i jednu šunku ispod oka, ali to je još iz četvrtfinala. Odradili smo press konferencije, slikali smo se, ali bolje da se žele svi slikati sa mnom nego da ne žele”, rekao je Mirko Filipović u živom javljanju preko Facebooka te je dodao:

“Evo, pijemo pivo. Iako sam zakleti antialkoholičar, nagovorili su me. Svi piju pivo pa moram i ja, ali ovo je bezalkoholno.” Filipović je shvatio da je “obična prijevara tvrditi kako je pivo prehrambeni proizvod…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako netko, kad je gladan, ode u dućan i kupi si dva piva, ja ću se ubiti”, šaljivo je poručio hrvatski borac te je otkrio da prvi dio ekipe kreće sutra prema Hrvatskoj oko podneva. On mora ostati zbog obveza i press konferencija.

Podsjetimo, Cro Cop je u finalu nokautirao Iranca Amira Aliakbarija i zadivio borilački svijet naslovom osvojenim u ranim četrdesetim godinama života.

Naslov je posvetio starijem sinu Ivanu, te se zahvalio i navijačima koji ga nisu otpisali, iako nisu baš svi bili uvjereni da on to može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.