(VIDEO) Modrić i Ramos oduševili plesom u svlačionici, Luka na terenu slavio s obitelji ogrnut hrvatskom trobojnicom…

Foto: Twitter

Nogometaši Reala trijumfom u Kijevu, u svom trećem uzastopnom finalu Lige prvaka, i trećem uzastopnom trijumfu, ispisali su nogometnu povijest.  Naime, Real je s 3:1 svladao Liverpool našeg Dejana Lovrena. Nakon kijevskog finala krenulo je veliko slavlje madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među boljim akterima finala, naravno, odmah nakon genijalnog Garetha Balea, nakon Navasa i Marcela, bio je i hrvatski reprezentativac, Luka Modrić, koji je još jednom potvrdio svoju klasu fantastičnog veznjaka.  Naime, otkako je iz Tottenhama stigao na Santiago Bernabeu Luka se nametnuo kao zaštitni znak srednjeg reda kraljevskog kluba, s kojim je osvojio čak četiri Lige prvaka. Modrić se tako izjednačio s najvećim imenima svjetskog nogometa kao što su Lionel Messi, Iniesta, Ramos, Seedorf…. Ako je netko i sumnjao posve je sada jasno, nakon finala, nakon trijumfa u Kijevu, Luka je potvrdio status najboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena.

Nakon velike pobjede, kojom je Real spasio sezonu i ponovno ušao u sportsku povijest, Luka je između ostaloga rekao:

”Ovo je nevjerojatno, povijesni uspjeh. Ne znam hoće li itko u budućnosti ponoviti ovaj uspjeh. Dva naslova zaredom je nevjerojatno, a ovo je povijesno.”

Kapetan hrvatske reprezentacije slavio je na travnjaku, s obitelji, ogrnut hrvatskom trobojnicom. Obitelj ga je tijekom utakmice bodrila s tribina i bila mu velike potpora u uspješnoj nogometnoj karijeru, koja bi svoju kulminaciju trebala doživjeti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji za petnaestak dana.  Nije tajna, navijači Vatrenih najviše očekuju, s pravom, od kapetana.

Posebni emotivan trenutak bio je zagrljaj s velikim prijateljem i kapetanom Reala, Sergijom Ramosom, koji je svojedobno zajedno s Lukom došao i u Hrvatsku. Naime, hrvatski i španjolski nogometaš kratko su si zapljeskali, a onda su se i zagrlili. Sasvim sigurno svjesni što su učinili zadnjih godina neviđene Realove dominacije u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.