(VIDEO) Može li ova snimka razotkriti što se događalo u večeri zbog koje je Ronaldo optužen za silovanje?

Foto: fah

Prije nekoliko godina jedna je Amerikanka optužila Cristiana Ronalda za silovanje. Kathryn Mayorga podnijela je tužbu protiv slavnog Portugalca, Ronaldo tvrdi da je nevin, a sada su iz policije u Los Angelesu potvrdili da će opet otvoriti slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se pojavila i snimka na kojoj nogometaš i studentica 2009. godine razmjenjuju nježnost u klubu i plešu zajedno. Neki ovu snimku tumače kao dokaz da se nešto doista i dogodilo, a neki kao dokaz da Mayorgi nije smetalo Ronaldovo ponašanje.

Podsjetimo, bivša manekenka tvrdi da ju je Ronaldo napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu hotela u Los Angelesu, no Ronaldo kaže da je bila riječ o sporazumnom seksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je isplatio Mayorgi 375.000 dolara uz obavezu da više nikada ne spomene taj slučaj, ali devet godina kasnije slučaj se opet zakotrljao.

Zakon savezne države Nevade kaže da zastara ne postoji ukoliko je žrtva prijavila zločin unutar četiri godine što je bio slučaj. Kazna koju može dobiti je doživotni zatvor uz mogućnost uvjetne kazne nakon 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.