(VIDEO) Može li uspjeti u 31.? Legendarni Usain Bolt oduševio i slavnog Jose Mourinha

Foto: Snimka zaslona

Legendarni Usain Bolt, najbrži čovjek na svijetu, osvojio je sve što je kao sportaš mogao osvojiti. Danas ima druge izazove, nekima se čine nevjerojatnima, ali kad je Bolt u pitanju ništa nije nemoguće. Naime, slavni Jamajčanin sanja da u 31. godini postane profesionalni nogometaš, želja mu je Manchester United.  Bolt će, kako smo već pisali, u petak odraditi prvi trening s Borussijom Dortmund, no, i dalje mu je klub s Otoka najdraži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća se Boltu nasmiješia, naime, u srijedu je svoje nogometno umijeće pokazao i pred trenerom Manchester Uniteda, Jose Mourinhom i navodno je oduševio Portugalca.  Podsjetimo, Bolt je igrao mali nogomet na spektaklu Hublot Match of Friendship’ u Baselu, njegovu je momčad vodio Mourinho, dok je trener protivničke momčadi bio legendarni Argentinac Diego Maradona.

”Kad čujem kako priča o nogometu, zvuči mi kao san nekog dječaka, ali kad vidim kako igra, to više ne zvuči tako. Atletika je dobila velikana, ali možda je nogomet izgubio velikog talenta”, prokomentirao je Jose Mourinho igru Usaina Bolta, koji je također iznio svoje dojmove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ovo je bilo sjajno. Bilo je zanimljivo i sretan sam što sam ovdje. Nije bilo lako, ali je možda početak nečeg velikog”, poručio je Usain Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.