(VIDEO) Muslimanska zvijezda Liverpoola čestitala Božić i pokupila sve pohvale i simpatije

Foto: Instagram

Emre Can, 22-godišnji defenzivac koji je prije dvije godine Bayer zamijenio Liverpoolom, sjajno igra treću sezonu u Engleskoj. Can je Turčin i to po oba roditelja, te predani muslimanski vjernik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj mladi nogometaš oduševio je čestitkom povodom najvećih katoličkih i židovskih praznika, Božića i Hanuke:

“Sretan Božić i Hanuka svima. Blagdani nam daju priliku da provedemo vrijeme s voljenima i zato ih trebamo slaviti. Bez obzira odakle ste i kojoj religiji pripadate. Svi dijelimo iste vrijednosti i dužnost nam je pomagati se međusobno i paziti na te vrijednosti. Nije važno jeste li kršćani, židovi, muslimani ili vjerujete li u nešto drugo. Sretan vam Božić i Hanuka svima!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.