(VIDEO) Najveće pojačanje Juventusa ove zime: Povratak Marka Pjace u velikom stilu…

Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca nakon duge pauze uzrokovane ozljedom napokon se vraća na zelene travnjake, naime, 20-godišnji reprezentativac u srijedu protiv Atalante će zaigrati od prve minute kako javljaju talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treninzima Juventusa Pjaca pokazuje koliko je zapravo spreman za najveće izazove. Naime, bivši nogometaš Dinama briljirao je na treninzima, dijelio asistencije i zabijao golove. Jučer je tako na treningu zabio prekrasan pogodak kojim je najavio svoj veliki povratak. Iz Juvenutusa stižu tvrdnje da je Pjaca njihovo najveće siječanjsko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pjaca će u srijedu početi od prve minute u utakmici protiv Atalante, tako barem predviđaju talijanski mediji.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri na tiskovnoj konferenciji je između ostaloga rekao:

“Protiv Atalante ćemo igrati u najjačoj postavi koju imamo, neće biti velikih promjena. Dybala mora igrati, Pjaca će isto odraditi jedan dio utakmice sutra. Rincon bi mogao krenuti od prve minute. Sturaro ima gripu, on je dvojben za sutra.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvodnih minuta Juventusov stručnjak posvetio je riječ-dvije našem igraču, pritom je pohvalio njegov angažman na treninzima.

“Pjaca je snažan igrač, stigao je nakon odličnog Eura. Ozljeda je bila loša, ali mu je dala priliku da se odmori. Pjaca će nam biti sjajno pojačanje za siječanj. Ima nevjerojatan potencijal, lijepo ga je vidjeti da igra, a sutra će sigurno igrati. Neće imati 90 minuta, ali će jedan dio sigurno odigrati”, poručio je Massimiliano Allegri…

Hrvatski reprezentativac posljednju je utakmicu odigrao jako davno, 2. listopada kada je Juventus lakoćom (3:0) pobijedio Empoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.