(VIDEO) Navijači Crvene zvezde ostali vjerni sebi: Delije pretukle Švicarca, policija čak i pucala, divljaci pobjegli

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Crvene zvezde ostvarili su sjajan rezultat u Bernu protiv Young Boysa u prvoj utakmici play offa Lige prvaka. Bilo je 2:2 i beogradski klub na korak je do grupne faze najjače klupske nogometne lige u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, navijači Crvene zvezde, s pravom ozloglašene Delije, po dolasku u Bern zadali su pune ruke posla švicarskoj policiji.

Razbijali su boce, na policijske automobile lijepili Zvezdine oznake, a kulminiralo je nekoliko sati prije početka utakmice brutalnim napadom. Iako među navijačima diljem Europe postoji nepisani kodeks o napadanju samo kad su obje strane u jednakom broju, kod srpskih huligana toga nema. Stotinjak Delija napalo je jednog navijača, a u tučnjavi, odnosno iživljavanju nad sirotim Švicarcem koristili su i palice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarali su ga nogama, rukama, štapovima, palicama i tko zna kako bi to završilo da se u blizini nije našao jedan policajac koji je pucnjevima u zrak rastjerao srpske huligane. Naravno, odmah nakon pucnja Delije su počele bježati, piše portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo na kraju kako je Young Boys prošle sezone uz dosta sreće za njih izbacio Dinamo, no, hrvatski klub tada još uvijek nije bio posložen na način na koji je to danas kada igra sjajno u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Na Maksimiru su u prvoj utakmici play offa svladali Rosenborg 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.