(VIDEO) NBA: Cleveland uvjerljivo do prve pobjede nad Bostonom

Foto: fah

Košarkaši Clevelanda odigrali su najbolju utakmicu u finalnoj seriji Istočne konferencije doigravanja za NBA prvaka pobijedivši pred svojim navijačima Boston s uvjerljivih 116-86, čime su smanjili zaostatak za Celticima na 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland su do pobjede predvodili LeBron James sa 27 koševa, 12 asistencija i pet skokova te Kevin Love sa 13 poena i 14 skokova. I hrvatski centar Ante Žižić dobio je priliku u završne četiri minute utakmice, a iskoristio ih je za dva koša iz slobodnih bacanja i dva skoka.

Najbolji strijelac Bostona bio je Jayson Tatum sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuća momčad nijednom nije vodila u prvom od dva dvoboja koji će biti odigrani u Quicken Loans Areni, a od sredine prve četvrtine Cavaliersi su izgradili dvoznamenkastu prednost i dizali ju sve do najvećih +30 (98-68) početkom posljednje četvrtine, kao i na kraju utakmice.

Četvrta utakmica u ovoj seriji bit će odigrana u Clevelandu u noći s ponedjeljka na utorak (2.30 sati iza ponoći).

U noći s nedjelje na ponedjeljak (2 sata iza ponoći) na rasporedu je treća utakmice finalne serije u Zapadnoj konferenciji, u kojoj će Golden State u svojoj Oracle Areni ugostiti Houston. Nakon dva dvoboja odigrana u Houstonu rezultat je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje

ISTOČNA KONFERENCIJA – finale
Cleveland – Boston 116-86
(Boston vodi sa 2-1 u seriji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.