(VIDEO) Zanimljiva večer u NBA ligi: Minnesota slavila nakon produžetaka, Bucksi prvi stigli do 50. pobjede

Foto: fah

Minnesota Timberwolves su sinoć nakon produžetaka kod kuće sa 135-130 svladali Washington Wizardse, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je toj pobjedi pridonio sa 13 koševa (šut iz igre 5/10, trice 3/5), šest skokova tri asistencije i jednom ukradenom loptom, dok je Dragan Bender u porazu svojih Phoenix Sunsa ubacio pet koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Minnesote bio je sa 40 koševa i 16 skokova Karl-Anthony Towns koji je igru napustio u zadnjoj minuti regularnog dijela i nije igrao produžetke. Derrick Rose je dodao 29 koševa od čega je 16 zabio u trećoj četvrtini.

Bradley Beal, koji je za Washington upisao 36 poena, 10 skokova i devet asistencija, odveo je utakmicu u produžetke nakon što je kod rezultata 119-116 za Minnesotu pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Phoenix Suns su upisali još jedan poraz od Portland Trail Blazersa koji su na svom terenu slavili sa 127-120. CJ McCollum je predvodio domaću momčad sa 26 koševa, a Seth Curry je ubacio 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod poražene momčadi bio je Devin Booker sa 23 ubačaja, dok je Bender, koji je utakmicu započeo u prvoj postavi, ubacio pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 1/3) i upisao tri skoka i dvije asistencije.

Sacramento Kings su u gostima sa 102-94 svladali New York Knickse, a De’Aaron Fox je za pobjedu svoje momčadi ubacio 30 koševa. Kings su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 15 koševa iz prve četvrtine i preživjeli su ispuštanje prednosti od 11 koševa u zadnjoj četvrtini.

Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse koje je predvodio Dennis Smith Jr. sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks su prva momčad koja je ove sezone stigla do 50 pobjeda, sinoć su kod kuće sa 131-114 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Za pobjedu su najzaslužniji bili Giannis Antetokounmpo sa 26 poena i 13 skokova i Brook Lopez sa 25 poena.

Bucks su zaostajali 14 koševa u drugoj četvrtini, no onda su u trećoj ubacili 39 koševa zahvaljujući čemu su došli u vodstvo koje su u zadnjem dijelu utakmice povećali na 18 koševa.

Hornets su deseti u istočnoj konferenciji, ali ostaju u igri za doigravanje s obzirom da zaostaju 1 1/2 utakmicu za osmoplasiranim Miamijem. Kemba Walker je bio najbolji pojedinac Hornetsa sa 25 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics su u gostima sa 120-107 pobijedili Los Angeles Lakerse kojima je to peti poraz zaredom. Predvodio ih je sa 30 koševa Kyrie Irving, dok su Marcus Smart i Marcus Morris ubacili svaki po 16 koševa.

LeBron James je bio najbolji kod Lakersa s također 30 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.