(VIDEO) Nevjerojatne minute Cristiana Ronalda: Ima li Portugal dva izbornika?

Foto: fah

Fernando Santos sasvim sigurno najbolji je trener nedavno završenog Europskog prvenstva u Francuskoj. S obzirom na činjenicu da je jednu kvalitetom prosječnu reprezentaciju pretvorio u vrhunsku momčad i doveo je do trofeja nitko mu to ne osporava. Nitko, osim možda Cristiana Ronalda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Naime, u jednom trenutku tijekom, a posebno nakon finala, najbolji nogometaš Europe sve je podredio sebi, vođenje utakmice, proslave, medije…

Veći dio finalne utakmice na stadionu Stade de France u Parizu Ronaldo je proveo na klupi, u 25 minuti izašao je zbog ozljede, no, odlično se snašao u ulozi trenera. Naime, Portugal je slavio 1:0 pogotkom Edera u 109. minuti utakmice, a Ronaldo je zajedno s izbornikom vodio reprezentaciju. Gestikulirao je, vikao, zapovijedao, dobacivao prema reprezentativcima na travnjaku, povlačio čak i Santosa, što od radosti, što od nervoze, što od uzbuđenja. Dakako, zvijezda Reala pokušala je uliti povjerenje suigračima kad im već nije mogla pomoći na terenu. No, je li malo pretjerao i miješa li se Ronaldo previše u posao izbornika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.