(VIDEO) Nevjerojatne scene na nogometnom travnjaku: Kad ogromni bik zaigra nogomet….

Foto: Snimka zaslona

Obična, rutinska, prijateljska, pripremna utakmica Botev Plovdiv – AEL Limassol iz Cipraa, odigrana u okolici Sofije, pretvorila se u nezaboravan događaj. Sve je izgledalo u najboljem redu, prema očekivanju, do 30. minute prijateljskog okršaja, a onda je na travnjaku zavladala panika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bik na terenu by goloviliga

Naime, igralo se prvih pola sata utakmice, AEL Limassol je vodio 1:0, umjesto nogometaša na travnjaku je tada glavnu riječ uzeo jedan bik. Zbunjena životinja pronašla je način te je nekako zaobišla visoku ogradu i ušla na teren.

Naravno, utakmica je prekinuta, igrači su se povlačili prema svlačionici, a zbunjena životinja šetala se travnjakom, nije ju pretjerano zanimao nogomet. Problema je ipak bilo kad je bik shvatio da tako lako neće uspjeti pronaći izlaz, osjetio je da se našao u zamci. Na travnjak je utrčao pas te je nastao totalni kaos na nogometnom terenu.  Malobrojni navijači na tribinama odlično su se zabavljali uz urnebesan smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvar je na kraju spasio lokalni pastir, koji je uz pomoć vjernog psa uspio ukrotiti zbunjenog bika i izvesti ga iz zamke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.