Neymar se vratio: Brazil i Kolumbija remizirali, Meksiko svladao SAD

Foto: Twitter

Brazilski napadač Neymar vratio se na travnjak nakon tromjesečne stanke asistencijom i pogotkom u 2-2 (1-2) remiju Brazila i Kolumbije u prijateljskoj utakmici odigranoj u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 20. minuti asistirao Casemiru za vodstvo Brazila od 1-0, a nakon što je Muriel s dva gola (24-11m, 34) preokrenuo rezultat u 2-1 u korist Kolumbije, Neymar je 59. minuti na dodavanje Danija Alvesa pogodio za konačnih 2-2. Bio je to Neymarov 61. pogodak u 98. nastupu za Brazil.

U prijateljskoj utakmici Meksiko je svladao domaće SAD s uvjerljivih 3-0 (1-0) golovima Javiera Hernandeza (21), Ericka Gutierreza (78) i Carlosa Antune (82), dok je Urugvaj kao gost u San Joseu nadigrao Kostariku sa 2-1 (1-0). Strijelci za Urugvaj bili su De Arrascaeta (42-11m) i Rodriguez (89), a za Kostariku Borges (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.