(VIDEO) NHL: Chicago prekinuo pobjednički niz Rangersa

Foto: Twitter

Chicago Blackhawks su sinoć prekinuli pobjednički niz od šest utakmica New York Rangersa svladavši ih na svom ledu sa 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su Rangersi pogotkom Mike Zinanejada u prvoj trećini. U drugoj trećini izjednačuje Alex DeBrincat.

U zadnjoj trećini pada sedam golova. Artem Anisimov zabija svoj prvi od tri gola na utakmici za vodstvo Chicaga, a John Hayden 45 sekundi kasnije povećava na 3-1. Četiri minute poslije toga Anisimov zabija svoj drugi gol na utakmici nakon čega padaju dva gola za New York, a strijelci su Kevin Hayes i Rick Nash. Anisimov četiri minute prije kraja utakmice postiže svoje treći pogodak, a nakon njega rezultat zaključuje Jonathan Toews.

Detroit Red Wings su sa 8-2 svladali Calgary Flames, a po dva gola za pobjedu svoje momčadi su zabili Anthony Mantha i Andreas Athanasiou. Dylan Larkin, Gustav Nyquist, Justin Abdelkader i Luke Glendening su zabili ostala četiri gola za Detroit (9-8-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Calgary su bili Michael Ferland i Johnny Gaudreau.

I u zadnjoj utakmici igranoj sinoć Anaheim Ducks su sa 4-2 slavili protiv Boston Bruinsa.

Josh Manson i Nick Ritchie su svaki zabili po gol, a John Gibson je obranio 40 udaraca za Anaheim Duckse (8-7-3). Kevin Roy i Derek Grant su zabili dva preostala gola za pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Boston (6-7-4), kojem je ovo četvrti uzastopni poraz, zabili su Danton Heinen i Noel Acciari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.