(VIDEO) NHL: Chicago i Washington pobjedama preuzeli vodeće pozicije

Foto: Twitter

Chicago Blackhawks su sinoć sa 4-2 pobijedili Montreal Canadiense na njihovom ledu i preuzeli vodstvo na čelu Centralne divizije, dok su Washington Capitalsi zahvaljujući pobjedi nad Minnesota Wildom također osigurali vodeću poziciju, ali na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patrick Kane, Johnny Oduya, Artemi Panarin i Jonathan Toews su zabili za Chicago (44-20-5) koji sada ima bod prednosti ispred Minnesota Wilda koji su izgubili od Washington Capitalsa.

Pogotke za Montreal postigli su Paul Byron i Shea Webe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Capitals (45-17-7) su kod kuće sa 4-2 bili bolji od Minnesota Wilda i ta im je pobjeda donijela prvo mjesto u Metropolitanskoj diviziji i Istočnoj konferenciji.

Nate Schmidt, Evgeny Kuzjecov, Jay Beagle i Alex Ovečkin su zatresli mrežu Wilda, a Ovečkinu je to 28. gol ove sezone. Vratar Braden Holtby je obranio 30 udaraca za Capitalse.

Strijelci za Wild (43-19-6) su bili Matt Dumba i Eric Staal, dok je Devan Dubnyk upisao 36 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.