(VIDEO) NHL: Dallas prekinuo pobjednički niz Washingtona

Foto: Twitter

Dallas Starsi su sinoć prekinuli pobjednički niz Washington Capitalsa, San Jose Sharks su sinoć s 3-2 pobijedili Winnipeg Jetse, Ottawa Senatorsi sa 4-2 Boston Bruinse, New York Rangersi su sa 3-2 bili bolji u produžetku od Tampa Bay Lighteninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Stars su okončali pobjednički niz Washington Capitalsa pobijedivši ih na njihovom ledu sa 4-2.

Vratara Dallasa Kari Lehtonen je imao čak 42 obrane u pobjedi Dallas Starsa kojima je okončan niz od 15 pobjeda Washingtona kod kuće. Washington je doma izgubio zadnji put 29. prosinca.

Pogotke za Dallas (27-29-10) su postigli Devin Shore, Radek Faksa, Jason Spezza i Sharp, a Nicklas Backstrom i T.J. Oshie su zabili za Washington (44-14-7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe Pavelski je zabio dva gola za pobjedu San Josea, a Joe Thornton je postao 13. igrač u povijeti NHL-a koji je dosegnuo brojku od 1.000 asistencija.

Pavelski je do sada ove sezone zabio 23 gola, a zadnjim je zaključio utakmicu sedam sekundi prije kraja nakon čega je Mark Scheifele zabio za Jetse za 2-2.

Sharks (39-19-7) su na prvom mjestu Pacifičke divizije i imaju sedam bodova prednosti ispred Edmonton Oilersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar San Josea Aaron Dell je obranio 31 udaraca, a Mikel Bodker bio je treći stsrijelac za San Jose.

Osim Scheifelea, gol za Jetse (30-31-6 zabio je i Josh Morrissey, a vratar Hellebuyck je imao 27 obrana.

Antti Raanta je obranio 38 udaraca, a Mika Zibanejad je zabio gol nešto više od minutu do kraja produžetka za pobjedu New York Rangersa od 1-0 protiv Tampa Bay Lightninga na njihovom ledu.

New York (42-22-2) ima 23 pobjede u gostima i zaostaje dva boda iza Pittsburgh Penguinsa i Columbus Blue Jacketsa u utrci za drugo mjesto Metropolitanske divizije.

Andrei Vasilevskiy je upisao 33 obrane za Tampa Bay (30-26-9) koji zaostaju za New York Islandersima u utrci za drugu wild card koja vodi u doigravanje Istočne konferencije Stanley Cupa.

Ottawa Senators su sa 4-2 bili bolji od Boston Bruinsa u svom Canadian Tire Centru i tako su povećali prednost ispred Bostona na drugom mjestu Atlantske divizije za četiri boda.

Derick Brassard, Jean-Gabriel Pageau, Mike Hoffman i Alexandre Burrows su bili strijelci za Ottawu (36-22-6), a Craig Anderson je imao 25 obrana u trećoj uzastopnoj pobjedi Senatorsa.

Patrice Bergeron i Brad Marchand su zabili za Bruinse (34-26-6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.