(VIDEO) NHL: Jedanaesti poraz Coyotesa

Foto: Twitter

Arizona Coyotes su se sinoć izjednačili s New York Rangersima u najgorem početku sezone u NHL-u nakon što su ih sinoć sa 4-3 pobijedili New Jersey Devilsi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coyotes (0-10-1) su ispustili vodstvo u zadnjoj trećini i upisali 11. uzastopni poraz, a isti početak sezone su imali i New York Rangersi 1943.

Power-play golove za New Jersey (8-2-0) zabili su Taylor Hall i Jesper Bratt u zadnjoj trećini za petu pobjedu u zadnjih šest utakmica.

Brian Gibbons je također bio strijelac u prvoj trećini, a Cory Schneider je obranio 34 udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Coyotes su bili Christian Fischer, Brendan Perlini i Clayton Keller, a Louis Domingue je obranio 21 udarac.

Montreal Canadiens su sa 5-4 bili bolji od New York Rangersa, a dva gola za pobjeud zabio je Phillip Danault.

Paul Byron, Alex Galchenyuk i Max Pacioretty su zabili po gol za Canadiense koji su vodili sa 3-0 nakon prve trećine. Carey Price je upisao 22 obrane za Montreal (3-7-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mika Zibanejad, Brady Skjei, Pavel Buchnevich i Rick Nash su zabili za Rangerse (3-7-2).

Washington Capitals (5-5-1) su nakon tri poraza stigli do pobjede i to od 5-2 nad Edmonton Oilersima. Jevgenij Kuznjecov je zabio dva gola, a Devante Smith-Pelly, Lars Eller i Jay Beagle po jedan.

Pogotke za Oilerse postigli su Patrick Maroon i Adam Larsson u drugoj trećini.

Los Angeles Kings su sa 2-1 u produžetku pobijedili Boston Bruinse i tako izjednačili svoj najbolji početak sezone s omjerom 9-1-1 iz 1980.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyler Toffoli je zabio pobjednički gol 0,4 sekunde prije kraja produžetka za pobjedu.

Toffoli je bio strijelac prvog gola za Kingse u prvoj trećini kojim su izjednačili na 1-1 nakon što su Bruinsi poveli pogotkom Toreya Kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.