(VIDEO) NHL: Nashville i dalje nepobjediv na domaćem ledu

Foto: Twitter

Hokejaši Nashvillea ostvarili su i desetu pobjedu pred svojim navijačima u ovogodišnjem NHL doigravanju za Stanley Cup, a svladavši Anaheim sa 2-1 u trećoj utakmici konferencijskog finala došli su do istovjetnog vodstva u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što u prvoj trećini dvoboja nije bilo pogodaka, Anaheim je prvi stigao do vodstva pogotkom Coreyja Perryja u 36. minuti, kad su Ducksi imali brojčanu prednost na ledu. Nashville je do izjednačenja stigao u 44. minuti, a strijelac je bio Filip Forsberg. Pobjednički pogodak u 58. minuti postigao je Roman Josi iskoristivši igrača više.

Gostujući vratar John Gibson imao je 38 obrana, a domaći Pekka Rinne upola manje, jer je bio suočen s upola manje udaraca hokejaša Anaheima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nashville će biti domaćin i u četvrtoj utakmici serije, kad će pokušati nastaviti svoj neprekinuti pobjednički niz u Bridgstone Areni. Taj je dvoboj na rasporedu u noći s četvrtka na petak (2 sata iza ponoći).

U noći sa srijede na četvrtak (2 sata iza ponoći) na rasporedu je treća utakmica finala u Istočnoj konferenciji, u kojoj je Ottawa domaćin aktualnim prvacima iz Pittsburgha. Trenutačni rezultat u seriji je 1-1, nakon dvije utakmice odigrane u Pittsburghu.

Rezultati NHL doigravanja, 16.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FINALE ZAPADNE KONFERENCIJE

Nashville – Anaheim 2-1

(Nashville vodi u seriji na četiri pobjede sa 2-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.