(VIDEO) NHL: Nashville prošao, Edmonton izborio sedmu utakmicu

Foto: Twitter

Hokejaši Edmontona svladali su Anaheim sa 7-1 u šestoj utakmici serije drugog kruga doigravanja za Stanley Cup te tako izborili odlučujuću, sedmu utakmicu koja će biti odigrana u noći sa srijede na četvrtak u Anaheimu, dok je Nashville svladao St. Louis sa 3-1 i po prvi put u klupskoj povijesti izborio mjesto u konferencijskom finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edmonton je uzvratio Anaheimu pred svojim navijačima za poraz u petoj utakmici, koji su doživjeli u drugom produžetku, nakon što su prethodno ispustili tri pogotka prednosti u posljednje tri minute osnovnog dijela utakmice. Pred svojim navijačima Oilersi su već nakon prve trećine vodili 5-0, a 21-godišnji Leon Draisaitl postao je drugi najmlađi igrač Edmontona u povijesti koji je u doigravanju postigao ‘hat-trick’. Mlađi je samo bio Wayne Gretzky.

Rezultati drugog kruga NHL doigravanja, 7.5.
ZAPADNA KONFERENCIJA
Nashville – St. Louis 3-1
(Nashville se sa 4-2 plasirao u konferencijsko finale)

Edmonton – Anaheim 7-1
(rezultat u seriji je izjednačen na 3-3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.