(VIDEO) NHL: Pobjeda Philadelphije i Edmontona

Foto: Twitter

Sinoć su u NHL-u odigrane dvije utakmice, Philadelphia Flyers su u raspucavanju sa 3-2 pobijedili Washington Capitalse, a Edmonton Oilers s istim rezultatom, ali u regularnom dijelu, Arizona Coyotes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakub Voracek i Wayne Simmonds su bili precizni u raspucavanju za Flyerse. Strijelci za Philadelphiju (20-11-4) u regularnom dijelu utakmice bili su Michael Raffl i Claude Giroux, a vratar Steve Mason je imao 36 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andre Burakovsy i Lars Eller su zabili za Washington.

Edmonton Oilers su sa 3-2 u Arizoni svladali Coyotese.

Oilers su u prve dvije trećine stvorili prednost od 3-0 zahvaljujući pogocima Marka Letesta, Milana Lucica i Matta Hendricksa. Arizona smanjuje zaostatak u drugoj trećini kada je mrežu Cama Talbota zatresao Martin Hanzal. Drugi gol za Arizonu pada sedam sekundi prije kraja utakmice, a strijelac je Oliver Ekman Larsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cam Talbot je imao 28 obrana za Edmonton (18-12-5) kojem je četvrta pobjeda u zadnjih pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.