(VIDEO) NHL: Pobjede Las Vegasa, Los Angelesa i Buffala

Foto: Twitter

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, a pobjede su upisali Las Vegas Golden Knights, Los Angeles Kings i Buffalo Sabres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malcolm Subban je obranio 21 udaraca prema svojim vratima, a Alex Tuch i Vadim Shipachyov su zabili svaki svoj prvi gol u NHL-u za pobjedu Golden Knightsa (4-1-0) od 3-1 nad Boston Bruinsima, dok je treći pogodak Las Vegasa 14 sekundi prije kraja utakmice postigao Oscar Lindberg.

David Pastrnak je zabio jedini gol za Boston 30 sekundi prije kraja utakmice, a Tuukka Rask je upisao 23 obrane za Bruinse (2-3-0).

Anaheim Ducks u poraženi kod kuće, bolji su od njih sa 3-1 bili Buffaslo Sabres. Justin Bailey, Benoit Pouliot i Johan Larsson bili su strijelci za Buffalo kojem je to prva pobjeda ove sezone. Chad Johnson je obranio 25 udaraca za Sabrese (1-4-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol za Anaheim zabio je Chris Wagner.

Los Angeles Kings (4-0-1) su kod kuće sa 3-2 slavili protiv New York Islandersa. Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Jake Muzzin, Anže Kopitar i Drew Doughty, a vratar Darcy Kuemper je obranio 23 udarca.

Strijelci za Islanderse (2-3-1) su bili Casey Cizikas i Josh Bailey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.