(VIDEO) NHL: Pobjede Washingtona i Ottawe

Foto: Twitter

U susretima polufinala Istočne konferencije NHL lige Washington Capitalsi su kod kuće slavili protiv Pittsburgh Penguinsa s 4-2 i smanili zaostatak u seriji na 2-3, dok su Ottawa Senatorssi u kandi u produžetku pobijedili New York Rangerse i poveli s 3-2 u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogocima Jevgenija Kuznjecova i Alekseja Ovječkina u trećoj trećini Washington Capitalsi su ostali u igri za finale Istoka. Branitelji naslovi Penguinsi su vodili s 2-1, no potom su primili tri gola, pa će u šestoj utakmici u Pittsburghu tražiti prolaz.

Senatorsi su pogotkom Kylea Turrisa u sedmoj minuti produžetka pobijedilli s 5-4 New York Rangerse, te su jednu pobjedu udaljeni od finala.New York je imao šansu za pobjedu jer su Rangersi vodili s 4-3 sve do minutu i pol prije kraja kada je za Kanađane zabio bivši Ranger Derick Brassard.

Šesta utakmica igra se za dva dana u MNew Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.