(VIDEO) NHL: San Jose u finalu Zapada

Foto: Twitter

San Jose Sharks su osigurali nastup u finalu Zapadne konferencije NHL nakon što su sinoć u sedmoj utakmici sa 3-2 pobijedili Colorado Avalanche i zaključili seriju rezultatom 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Sharksa Joe Pavelski, koji je propustio prvih šest utakmica polufinala Zapada, zabio je gol i upisao asistenciju za pobjedu. Tomas Hertl je također bio strijelac, dok je pobjednički gol za Sharkse zabio Joonas Donskoi. Vratar Sharksa Martin Jones je upisao 27 obrana. San Jose će u finalu Zapada igrati protiv St. Louis Bluesa.

Golove za Avalanche su zabili Mikko Rantanen i Tyson Jost.

ZAPADNA KONFERENCIJA
polufinale
San Jose Sharks – Colorado Avalanche 3-2
(San Jose se s rezultatom 4-3 u seriji plasirao u konferencijsko finale)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.