(VIDEO) Nova sjajna predstava Luke Modrića, zabio gol Osasuni, Kovačiću 90 minuta

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je strijelac za madridski Real koji je u susretu 3. kola španjolskog prvenstva na svom Santiago Bernabeu svladao Osasunu sa 5-2 (3-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je postigao pogodak za 5-0 u 62. minuti preciznim udarcem sa 20-ak metara, da odmah potom bio zamijenjen. Drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Reala Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta.

Foto: fah
Foto: fah

Inače, Real je poveo već u 6. minuti preko Cristiana Ronalda kojemu je ovo bila prva utakmica u novoj sezoni i dvomjesečne pauze zbog ozljede mišića koju je zadobio u finalu EURA, da bi pitanje pobjednika bilo riješeno u završnici prvog poluvremena kada su Danilo (40) i Sergio Ramos (45+1) pogodili za povećanje prednosti na 3-0. Pepe (56) je zabio za 4-0 prije no što se u strijelce upisao i Modrić. Gosti iz Pamplone u do kraja utakmice uspjeli ublažiti poraz golovima Oriola Riere (64) i Davida Garcije (78).

Real je sada vodeći na ljestvici s maksimalnih devet bodova, tri više od Las Palmasa i Barcelone koji će svoje dvoboje 3. kola igrati kasnije u subotu, dok je Osasuna 17. s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa madridski Atletico je kao gost u Vigu deklasirao domaću Celtu sa 4-0 (0-0). Strijelci su bili Koke (53), Antoine Griezmann (73, 80) i Angel Correa (89), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije igrao za Atletico. Atletico je sada četvrti sa pet bodova, dok je Celta na dnu bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.