(VIDEO) Novak Đoković sve nervozniji uoči Olimpijskih igara

Foto: Twitter

Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, u posljednje vrijeme često gubi živce, s obzirom na ono što se događalo u Wimbledonu ništa čudno. Srpski tenisač ovog je tjedna zaigrao u igri parova s Nenadom Zimonjićem, u Torontu, međutim, od turnira se oprostio već na startu i pokazao veliku nervozu, što nije dobro za njega uoči Olimpijskih igara u Riju gdje je prvi favorit. Vodeći svjetski tenisač u posljednje vrijeme djeluje izgubljeno, a Olimpijske igre se približavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, srpski teniski tandem priprema se za Olimpijske igre gdje planiraju doći što je dalje moguće, pa i do medalje, no, ovakvom igrom, uz ovako nervoznog Đokovića, to neće biti izvedivo. Kanadski par Bester i Shamasdin bio je bolji sa 7-5, 4-6, 10-2.  Zanimljiva je situacija iz 2. seta kada su Zimonjić i Đoković imali priliku za “break”, no Đoković nije uspio vratiti servis, zbog čega je stradao reket.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.