(VIDEO) Novi ispad srpskog tenisača koji smatra Kosovo ‘izmišljenom državom’: Izvikao se na hrvatsku sutkinju!

Foto: Snimka zaslona

Srpski tenisač Viktor Troicki poznat je po svojim u najmanju ruku kontroverznim ispadima, još jednom nije iznevjerio tradiciju svog ponašanja. Na Australian Openu odigrao je i drugi meč u pet setova, nakon što je u prvom kolu pobijedio bosanskohercegovačkog igrača Damira Džumhura, u drugom je svladao talijanskog igrača Paola Lorenzija sa 6:3, 1:6, 7:6, 3:6, 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, meč se neće pamtiti samo po drami koja je dugo trajala nego i po novim ispadima srpskog tenisača koji se žestoko okomio na hrvatsku sutkinju Mariju Čičak. Možda je njegova ljutnja bila opravdana, no, način na koji je to istaknuo svakako nije bio.

Dakle, Troicki je odigrao dobru loptu i pogodio crtu, postigao atraktivan poen, međutim, dosuđen je aut, srpski tenisač je zatražio provjeru koja je potvrdila da je bio u pravu. Radilo se lopti za break. Drugim riječima, važnom poenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, naša sutkinja nije postupila kako je trebala, nije dosudila poen za Troickog jer je procijenila da je Talijan mogao dostići lopticu i vratiti je te je poen ponovila, tada Troicki nije imao toliko sreće. Snimka je pokazala kako lopticu ne bi uhvatila ni dva tenisača, još manje bi je vratila.

“Kako se ponavlja poen ako je bio na suprotnoj strani terena. Nije bio tamo, nije bio na lopti. Znaš li što si učinila? Nisi uopće svjesna toga. To nije fer”, vikao je Troicki na hrvatsku sutkinju, i to na srpskom jeziku, no, ona je ostala neumoljiva te je ponavljala kako je Lorenzi trčao za loptom. Nije ga kaznila dodatno, iako ga je dobro razumjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča, koji je, kako smo naveli na početku, Troicki dobio, srpski se tenisač osvrnuo na spornu situaciju.

“Vidjelo se sve, pogledao sam tu situaciju. Smiješno je uopće komentirati, ne znam što bih rekao… Uvijek ispada da ja glumim nešto na terenu, ali uvijek budem u pravu. Nevjerojatno je da je ono dosudila. Događa se. Napravila je neviđenu grešku, ali sva sreća da se sve završilo dobro. Mislim da će se i ona sama sebi smijati kad pogleda snimku”, rekao je Troicki, koji tvrdi da bi mu bilo lakše da mu je naša sutkinja dosudila poen “jer ga je zaradio pošteno…”

Kako smo već naveli Viktor Troicki poznat je po svojim brojnim istupima te ispadima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Srpski tenisač ponovno pokazao svoju ružnu stranu, okomio se na policajca

Srbi bijesni nakon kosovskog zlata: Troicki o Kosovu kao ‘izmišljenoj državi’

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.