(VIDEO) Osijek predstavio dva nova igrača: Pohvalio ih Bjelica

epa08655156 Belgium players Michy Batshuayi and Axel Witsel (R) fights for the ball with Iceland player Alfons Sampsted (C) during Nations league soccer match Between Belgium and Iceland at King Baudouin stadium in Brussels, Belgium, 08 September 2020. EPA/OLIVIER HOSLET

NK Osijek i njihov novi trener Nenad Bjelica predstavili su dva nova pojačanja u svojim redovima. Momčad iz Gradskog vrta pojačali su lijevi bočni igrač Mario Jurčević i stoper Jose Antonio Caro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčević je posljednje dvije godine igrao u slovenskoj Olimpiji, ukupno je u prvoj slovenskoj ligi odigrao 90 utakmica.

– Vrlo dobar je igrač, dobili smo puno dobrih informacija o njemu. Karakteran je i potpisali smo trogodišnji ugovor s njime, rekao je Bjelica na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caro ima iskustva iz španjolske La Lige, a karijeru je započeo u Betisu. Igrao je još u Elcheu, Cordobi i Albaceteu. U Osijek stiže kao slobodan igrač.

U drugom rangu španjolskog nogometa odigrao je 116 utakmica, a u La Ligi četiri.

– Dobili smo i za njega puno dobrih informacija o njegovom karakteru, španjolski kvalitetan igrač koji je agresivan, čvrst i dobar u skoku, objasnio je Bjelica koji je uz trenerski posao u Osijeku zadužen za cijelu sportsku politiku, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.