Kapetan Liverpoola poslao Lovrenu emotivno pismo: ‘Pomogao si nam da postanemo ono što smo danas – pobjednici’

epa06742162 Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren arrives at the airport in Malaga, southern Spain, 16 May 2018. The team of Liverpool FC will stay at the Marbella Footbal Center in Malaga until 19 May 2018 in order to prepare for the UEFA Champions League final against Real Madrid on 26 May 2018 in Kiev. EPA/DANIEL PEREZ

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ovog ljeta je napustio Liverpool i prešao u ruski Zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren je dobio pismo kapetana Liverpoola Jordana Hendersona.

“Ne mogu zamisliti Liverpool bez tebe i, iskreno, još mi nije sjelo da se ne vraćaš. Bio si vrlo važna figura u našoj svlačionici i jedan od najutjecajnijih igrača, koji nam je pomogao da postanemo ono što smo danas – pobjednici.

Nadam se da si svjestan da te se s pravom smatra jednim od najboljim na svijetu na tvojoj poziciji. Kod nas i u Hrvatsku usadio si mentalitet da se uvijek borimo. Čak i u vremenima u kojima ti nije bio lako bio si ovdje za sve nas i nikad neću zaboraviti podršku koju si mi pružio da postanem vođa ove momčadi. Ti si uvijek bio “kapetan” iako nemaš traku oko ruke. Svima si nam uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvan terena si bio jedna od najboljih osoba s kojima sam imao priliku dijeliti svlačionicu. Svaki igrač, nevezano za zemlju iz koje dolazi, mogao se s tobom povezati, a to je nevjerojatna ljudska kvaliteta.

Već mi nedostaješ te i dalje očekujem da ću te ponovno vidjeti na treningu da diskutiramo i da se “zezamo”. Nadam se da si svjestan koliko si dao za ovaj klub i ja ću ti uvijek biti na raspolaganju ako bilo što treba tebi ili tvojoj obitelji. Sretno u budućnosti, ali moraš znati da u Liverpoolu uvijek imaš braću ako nas zatrebaš. You’ll never walk alone, Hendo”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.