(VIDEO) PAOK zabio gol vrijedan titule u nadoknadi, sudac ga poništio: Vlasnik posegnuo za pištoljem

Foto: snimka zaslona

Novi neredi izbili su na utakmici PAOK-a i AEK-a. Dva spomenuta kluba su na vrhu tablice, te se bore za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30-godišnji branič iz Zelenortske Republike Fernando Varela zabio je u sudačkoj nadoknadi za PAOK, a cijeli je stadion počeo s veseljem. No, sudac Kominis poništio je gol jer je netko od Varelinih suigrača bio u zaleđu iako nije direktno utjecao na igru.

Nakon toga domaći navijači i igrači su poludjelim dok je je na teren dojurio i vlasnik PAOK-a Ivan Savidis i to s pištoljem.

Pištolj je bio u futroli za pojasom, no u posljednjem su ga trenutku spriječili da dođe do sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prekida utakmice uslijedilo je divljanje navijača i na kraju fizički obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.