(VIDEO) Pobuna u Realu: Evo što je u VAR sobi radio sudac koji ih je oštetio

Foto: snimka zaslona

Suđenje na utakmici između Real Madrida i Real Sociedada (0:2) glavna je tema u španjolskim medijima, jer svi bijesne na odluku suca Munuera Montera koji je propustio, prema njihovom mišljenju, svirati čisti jedanaesterac u 65. minuti kada je Viniciusa Juniora u šesnaestercu srušio vratar gostiju Geronimo Rulli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je odbio gledati VAR, rekavši da mu iz sobe nitko nije signalizirao da se radi o dvojbenoj situaciji. Nakon što je službena televizija kluba objavila snimku iz VAR sobe s jedne Realove utakmice iz 24. studenog nezadovoljstvo je još jače jer se pred ekranom za pregledavanje situacija tada nalazio upravo sudac Montero. Problematična je njegova reakcija kad je nakon pregledavanja snimke priznat prvi gol Eibara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.