(VIDEO) Pogledajte kako je izgledalo spektakularno otvorenje 15. Europskog nogometnog prvenstva

Sjajnom uvertirom, kratkom, ali spektakularnom ceremonijom svečanog otvorenja započelo je 15. Europsko nogometno prvenstvo koje se od 10. lipnja, do 10. srpnja igra u Francuskoj. Uvertira je doista bila fenomenalna, pogotovo u trenutku kada je sve finiširano nadlijetanjem zrakoplova koji su iza sebe ostavljali trag u bojama Francuske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak ceremonije obilježile su can-can pleseačice u kombinaciji s koreografijom koja je prikazivala kulturnu baštinu Francuske. Naglasimo kako je na nacionalnom francuskom stadionu, Stade de France, u sjevernom predgrađu Pariza, boravilo oko 400 izvođača. Sve se odigralo pred krcatim gledalištem. Naravno, svoj trenutak dobio je i David Guetta, poznati DJ, koji je pustio nekoliko svojih hitova, nakon čega mu se pridružila Zara Larson s himnom Eura “This one is for you”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nadojmljiviji trenutak bio je kada je podignuta koreografija Eiffelovg tornja, iznad njega je letjelo sedam zrakoplova.

Najbrojnije Europsko nogometno prvenstvo upravo je počelo.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.