(VIDEO) Pogledajte kako je Nikola Vlašić šokirao Real i barem za trenutak izazvao erupciju oduševljenja u Moskvi

Foto: fah

U drugom kolu skupine G Lige prvaka aktualni prvak Europe, madridski Real, predvođen hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem, gostuje u Rusiji, na stadionu Lužnjiki, stadionu kojeg pamtimo i sa Svjetskog prvenstva. Naime, protivnik Reala je domaći CSKA, za koji u životnoj formi igra mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, koji neumorno trese mreže ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola je na samom početku utakmice, već nakon 80-tak sekundi igre, zabio i kraljevskom klubu. Vlašić je sjajno, manirom vrsnog strijelca, iskoristio pogrešku njemačkog veznjaka Tonija Kroosa te je nadmudrio golmana Reala Navasa nakon čega je nastala erupcija oduševljenja u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je to pogodak Nikole Vlašića, inače bivšeg igrača Hajduka, u Ligi prvaka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.