(VIDEO) Pogledajte kako je petero djece odradilo intervju s Ronaldom

Foto: snimka zaslona

Cristiano Ronaldo gostovao je na večeri legendi u organizaciji španjolskog lista Marce, a definitivno je najzanimljiviji dio bio kada ga je petero djece intervjuiralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S novinarima je lagano, ali s djecom…”, rekao je prije prvih pitanja.

Malena Claudia prva je postavila pitanje je li znao da će postati najbolji u povijesti i je li mislio da će osvojiti sve što je osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nisam nikada o tome razmišljao. Moj cilj je bio postati profesionalni nogometaš”, jasan je bio Ronaldo.

Gonzalo ga je pitao nedostaje mu li više Real ili United.

“Nedostaju mi oba kluba, ali život mi se više promijenio u Madridu, djeca su mi se ovdje rodila i upoznao sam svoju djevojku, tako da mi Madrid više nedostaje”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malenog Iciara zanimalo je je li osvojeno Europsko prvenstvo s Portugalom iz 2016. najvažniji trofej Cristianove karijere.

“Svi su trofeji bitni, ali moguće da je to najvažniji jer je jako poseban. Nije isto kao drugi trofeji kada osvojiš nešto za svoju državu i kada znaš koliko je teško to napraviti”, istaknuo je.

Jorge je na sebi imao dres Reala pa je rekao da je bio tužan kad je napustio Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ja isto”, odgovorio mu je Portugalac.

Mario ga je pitao hoće li osvojiti Ligu prvaka ove sezone.

“Ne znam. Potrudit ćemo se. Nadam se da će Juventus osvojiti naslov”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.