(VIDEO) Pogledajte kako je Split feštao nakon što su navijači preuzeli 25 posto Hajduka

Foto: fah

Split je danas u svečanom ugođaju. Na Narodnom trgu je u 11 sati počela svečanost potpisivanja ugovora kojim Udruga Naš Hajduk postaje suvlasnik 24,53 posto HNK Hajduk Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselilo se tome nekoliko tisuća navijača Hajduka i članova udruge “Naš Hajduk” koji su se na splitskoj Pjaci okupili kako bi proslavili povijesni trenutak. Nakon potpisivanja ugovora Pjaca je planula, krenula je bakljada.

“Nakon nekoliko mjeseci pregovora postigli smo dogovor sa tvrkom Tommy da od nje kupujemo 24,53 posto dionica Hajduka za koje moramo platiti 35 milijuna kuna u sljedećih 10 godina,” rekao je tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov nakon poptisivanja sporazuma uprličenog na popularnom splitskom trg Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rilov je istaknuo kako danas počinje i akcija prikupljanja sredstava za otplatu tih dionica koja se zove “Ili jesmo ili nismo.” 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Nadzornog odbora tvrtke Tommy Zoran Mamić je istaknuo kako prodajom dionica Hajduka, koje su bile u vlasništvu te tvrtke, udruzi Naš Hajduk, ta tvrtka želi poručiti kako ne želi stati na put navijačima” Hajduka te podržava ovaj projekat udruge Naš Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.