(VIDEO) Pojavila se nova snimka divljačkog napada na Mamića: Nasilnika zaustavio kum Dinamovog savjetnika

Foto: snimka zaslona

U srijedu navečer fizički je napadnut Dinamov savjetnik Zdravko Mamić u Bolu na Braču tijekom boravka kod kuma Ivana Ivančića Bose kako bi proslavio rođendan svog starijeg brata Stojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se i nova snimka napada:

Mamića je s leđa udario prolaznik u blizini mjesta gdje je usidrio jahtu. U prvi trenutak napadač je uspio pobjeći s mjesta, no uhvatio ga je Mamićev kum Ivančić koji ga je i zadržao do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Bola Tihomir Marinković šokiran je nemilim događajem. “To je za svaku osudu, za naše misto to je nešto što se nikad nije dogodilo, dapače, nitko od nas nije ni pomišljao da se tako nešto uopće može dogoditi”, rekao je za Sportske novosti.

Kako navode, zna se da je 22-godišnji Domagoj Ivelić, zvani Domić čekao dolazak Mamića i da ga je smišljeno napao o čemu je obaviještena i šefica policijske postaje u Supetru Magdalena Mirić Vladislavić. Ističu da je prethodno nazvao nekoliko svojih istomišljenika kojima je navodno kazao – ‘dođi mi pomoći, imamo večeras jednu akciju“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.