(VIDEO) Poraz Sarrijevog Juventusa od Tottenhama, Kane zabio s centra, igrao i Mandžukić

Foto: fah

Talijanski nogometni velikan Juventus upisao je svom prvom nastupu pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija poraz od Tottenhama sa 2-3, a pobjednički gol za Spurse zabio je Harry Kane u sudačkoj nadoknadi utakmice i to s centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane je u posljednjim trenucima susreta ulovio na ‘spavanju’ Wojciecha Szczesnyja i golom sa sredine terena donio pobjedu europskog doprvaku.

Tottenham je poveo u 30. minuti golom Erika Lamale, no Juve je okrenuo rezultat preko Gonzala Higuaina (56) i Cristiana Ronalda (60). Izjednačio je Lucas Moura u 65. minuti, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Kane je zabio fantastičan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je to jedan od najljepših golova u mojoj karijeri. Vidio sam da je vratar izašao i odlučio sam pokušati,” kazao je Kane.

“Kane je nevjerojatan, zabio je fantastičan gol,” dodao je menadžer londonskog sastava Mauricio Pochettino.

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić bio je u početnom sastavu torinske “Stare dame”, a u drugom poluvremenu je umjesto njega zaigrao Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to teška utakmica. Tottenham je bio brži i eksplozivniji, ali to je normalno jer englesko prvenstvo počinje uskoro. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali naivno smo primili golove,” kazao je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.