(VIDEO) Potresena Venus Williams zaplakala na tiskovnoj konferenciji u Wimbledonu

Foto: Snimka zaslona

Venus Williams  sasvim sigurno jedna je od najboljih tenisačica svijeta svih vremena, trenutno prolazi kroz teško razdoblje s obzirom na sve ono što joj se dogodilo početkom lipnja kada je u nesretnom slučaju skrivila smrt 78-godišnjaka. Prijeti joj optužba za ubojstvo iz nehaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tome unatoč Venus je pobjedom krenula u Wimbledonu, uspjela je svladati Elise Mertens u prvom kolu. Nakon što su je na konferenciji za tisak novinari pitali o spomenutom događaju starija sestra Williams se rasplakala te je vidno potresena rekla:  “Nema riječi koliko je to sve razarajuće, ja sam bez teksta…” Presica je nakratko prekinuta jer se Serena u tom trenutku rasplakala.

Ipak, uspjela se vrlo brzo pribrati kad su na red došla pitanja o tenisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venus Williams u svojoj karijeri osvojila je sedam Grand Slam naslova, čak pet Wimbledona. Nikoga stoga ne čudi kada kaže kako joj je trava u Londonu najdraža podloga.

Inače, Venus Williams je 9. ovog mjeseca na Floridi automobilom udarila u drugi automobil u kojem se nalazi 78-godišnji Jerome Barson, koji je nažalost nakon nesreće preminuo. Policija istražuje čitav slučaj. Navodno će obitelj stradalog 78-godišnjaka pokrenuti optužbu protiv Venus Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.