(VIDEO) Predsjednica oduševila, ali ima i kritičara: Nova snimka, iz drugog kuta, slavlja hrvatske predsjednice, snimio i objavio član FIFA-e!

Foto: Snimka zaslon

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kao i u osmini finala protiv Danske zdušno je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva navijala za Vatrene protiv Rusije, Vatreni su ponovno prošli nakon drame raspucavanja jedanaesteraca. Svojim navijanjem naša je predsjednica, koja, nažalost, zbog ranije dogovorenih obveza neće biti na utakmici polufinala s Englezima, oduševila svijet.  Jedina je od svih dužnosnika prekršila strogi protokol te pravila odijevanja i na sebi nosila dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke hrvatske reprezentacije proslavila je spontano, kao navijačica, a ne kao netko tko ”nema vremena, zbog puno poslova” navijati već navija zato što mora. Svaka sličnost u završetku posljednje rečenice s našim vladajućim političarima, i dakako oporbenima, je, naravno, slučajna. Navijanje hrvatske predsjednice postalo je hit na društvenim mrežama, ljudi obožavaju takav spontani pristup, iako ima, naravno, i kritičara, poput Igora Peternela iz HHO-a.

Slavlju hrvatske predsjednice pridružio se i jedan član predsjedništva FIFA-e, koji je također bio u loži. On je, naime, snimao pobjednički ples predsjednice te sve podijelio na Twitteru. Ovo je snimka iz jednog drugog kuta, no, zorno pokazuje da tu ipak nema glume i jeftinog politikantstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.