(VIDEO) Rakitić ušutkao kritičare: Ma kakav penal, borili smo se za loptu!

Foto: Snimka zaslona

U posljednjim trenucima utakmice između Athletic Bilbaa i Barcelone, koju je Barca dobila zahvaljujući atraktivnom pogotku glavom hrvatskog reprezentativca, Ivana Rakitića, domaća momčad tražila je jedanaesterac nakon dvoboja između Rakitića i Ikera Muniaina, naravno, od toga nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom je trenutku Barca imala minimalnu prednost od 1:0, iako je pogodak postigao Rakitić u 21. minuti mogao je postati i tragičar da je kojim slučajem sudac utakmice Antonio Mateu Lahoz pokazao na bijelu točku nakon što je igrač Athletica pao na rubu 16-metara.  Sudac je tek odmahnuo rukom.  Na kraju je Barca minimalno slavila.

Španjolski mediji, posebno madridski AS, tvrde kako je riječ o kontroverznom detalju. “Nije to bio nikakav jedanaesterac, borili smo se za loptu, ja sam pao, on je pao, i to je to”, rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.