(VIDEO) Rebić zabio gol u pobjedi Eintrachta na Hoffeheimom, pa zaradio isključenje; Kramarić nije igrao

Foto: fah

U susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht je na gostovanju pobijedio Hoffeheim sa 2-1 uz pogodak i isključenje hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Rebić je doveo momčad iz Frankfurta u vodstvo pogotkom u 40. minuti prebacivši lijepim lobom istrčalog Olivera Baumanna. Bio je to njegov treći gol u zadnje tri utakmice otkako se oporavio od ozljede.

Na 2-0 je povećao Luka Jović već u prvoj minuti nastavka. Nažalost, Rebić je odličan nastup pokvario isključenjem u 65. minuti nakon što je zbog oštrog prekršaja zaradio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je s igračem više uspio smanjiti u 82. minuti golom Reissa Nelsona, ali ne i više od toga. Andrej Kramarić nije ulazio u igru i utakmicu je pratio s klupe za pričuve domaćeg sastava premda je u zadnjem kolu zabio u susretu protiv Leipziga.

Na ljestvici vode dvije Borussije. Momčad iz Dortmunda je prva sa 17 bodova, dok je imenjak iz Monchengladbacha na drugoj poziciji sa 14 bodova koliko imaju i Werder i Hertha. Bayern je tek peti sa 13 bodova. Eintracht je sedmi sa 10 bodova, dok je Hoffenheim na 13. mjestu sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.