(VIDEO) Nogometaši Lazija pobjedom nad Fiorentinom izbili na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva, igrao i Pjaca

Foto: fah

Nogometaši Lazija stigli su na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući minimalnoj 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Strijelac jedinog gola bio je Ciro Immobile u 37. minuti.

Lazio sada ima 15 bodova, kao i drugi Napoli koji će od 18 sati ugostiti Sassuolo, dok je Fiorentina šesta sa 13 bodova.

Marko Pjaca igrao je za Fiorentinu do 80. minute, dok je Milan Badelj ostao na klupi Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je doživjela još jedno razočaranje izgubivši na svom terenu u Bergamu od Sampdorije sa 0-1 (0-0) golom Tonellija iz 76. minute.

Mario Pašalić igrao je do 57. minute za Atalantu koja je sada 17. sa šest bodova, dok je Sampdoria četvrta sa 14.

Milan je na San Siru bio bolji od Chieva sa 3-1 (2-0). Dvostruki strijelac za “crno-crvene” bio je Higuain (27, 34), na 3-0 povisio je Bonaventura (56) da bi na konačnih 3-1 smanjio Pellissier (63). Alen Halilović ostao je na klupi Milana koji sa 12 bodova drži 10. mjesto, dok je Adrian Šemper ostao na klupi Chieva koji je i dalje u bodovnom minusu i na posljednjem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.