Vlasnik Lazia otkrio zašto je Tudor dobio otkaz: Osjećao se i ponašao kao vlasnik kluba

Foto: fah

Hrvatski stručnjak Igor Tudor je na kraju prošle sezone dobio otkaz u Laziju. Vlasnik kluba Claudio Lotito otkrio je sada za DAZN zašto je tako često mijenjao trenere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam u dobrim odnosima sa Sarrijem. On ima svoj stav, ali imali smo dobru kemiju temeljenu na međusobnom poštovanju. Ali nakon jedne loše utakmice na Olimpicu primijetio sam da je momčad izgubila želju za borbom. On se složio i poslao igrače na dodatni trening. Ipak, neki igrači to nisu dobro prihvatili. To je pokazalo da postoji dubok problem. Sarri je shvatio da više ne može voditi svlačionicu, pa je dao ostavku”, ispričao je.

“Moram priznati da je Tudor izazvao pozitivnu reakciju momčadi. Međutim, na kraju sezone rekao je da moramo napraviti drastične promjene, među kojima je i to da prodamo igrače za koje je rekao da rade probleme. Shvatio sam da ga moram otpustiti jer se osjećao i ponašao kao vlasnik kluba”, rekao je za Tudora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.