(VIDEO) I Rijeka se sprema za nastavak sezone: Uzvratili Dinamu predstavljanjem svog pojačanja

Foto: HNK Rijeka

Za nekoliko dana, već ovog vikenda, nastavlja se Hrvatska nogometna liga. Nakon prvog dijela sezone vodi Rijeka, na drugom mjestu je zagrebački Dinamo sa šest bodova zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi zadržali prednost ispred aktualnog hrvatskog prvaka Dinama Rijeka se pojačala te je predstavila posljednje pojačanje koje je na Rujevicu stiglo u ovom zimskom prijelaznom roku. Hoće li to biti dovoljno s obzirom da je Dinamo vratio Sammira, što se smatra najvećim transferom ove zime u HNL-u?

Za Rijeku je potpisao Ante Kulušić, iskusni stoper koji je stigao iz Turske. Spomenuti nogometaš planira u Rijeci ostati do kraja sezone, no, Riječani imaju opciju produljenja ugovora još dvije godine. Dakalo, ako budu zadovoljni međusobnom suradnjom, odnosno Antinom igrom.

“Sretan sam i zadovoljan što sam napokon došao u Rijeku. Dugo smo bili u kontaktu, sada se pokazalo kao pravo vrijeme za dolazak”, rekao je Ante Kulušić, koji se već pokazao i na neki način dokazao. Naime, prošlog je vikenda zabio za Rijeku dva gola u prijateljskoj utakmicu protiv Domžala (3:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zabio sam dva gola i zaradio ovacije publike. Puno mi to znači. U Rijeku me privukao sportski rezultat. Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke”, zaključio je Kulušić.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, poželio je dobrodošlicu novom pojačanju Rijeke te je tom prigodom potvrdio da je klub već ranije uspostavio kontakt s Kulušićem, ali je, kako kaže,  Kulušić tada bio igrač jakih turskih klubova te ga je bilo teško dovesti na Rujevicu. “Zadovoljni smo što smo ga doveli, znamo koliko je utakmica odigrao u jakoj ligi kao što je Turska. Želim mu da ostvari sve želje u dresu Rijeke”, kazao je Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.