(VIDEO) Senzacija u Londonu: Bellew nokautirao Hayjea i izbacio ga iz ringa

Foto: Twitter

Engleski boksač Tony Bellew (34) pobijedio je u spektakularnom meču teške kategorije u londonskoj O2 Areni sunarodnjaka Davidea Hayea (36) prekidom u 11. rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši svjetski prvak i veliki favorit Haye doživio je težak poraz, iako je dominirao u prvih pet rundi, ali je u šestoj rundi u žestokoj izmjeni udaraca uzdrman, a čini se da je obnovio i ozljedu Ahilove tetive. Bellew je tek u 11. rundi uspio serijom udaraca izbaciti Hayea iz ringa, a dvoboj je završen bacanjem ručnika iz kuta negdašnjeg svjetskog prvaka.

Bellewu je to 30. pobjeda u 32. meču u karijeri, dok je Haye u svom 31. dvoboju pretrpio treći poraz. Haye je izgubio poznati dvoboj za naslov svjetskog prvaka od Vladimira Klička 2011. godine, a prije pet godina se povukao iz profesionalnog boksa. Ovo mu je bila treća borba nakon povratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.