(VIDEO) Sjajnim potezima ‘Kralj zemlje’ Rafael Nadal se vraća!

Foto: Twitter/US Open

Svojim talentom Rafael Nadal bez sumnje je jedan od najvećih tenisača svih vremena, ili bi to barem bio da ozljede bitno nisu utjecale na karijeru “Kralja zemlje”, kako su ga nazivali u vremenima kada mu u Roland Garrosu nitko ništa nije mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već na Olimpijskim igrama u Riju, iako nije otišao do kraja, Nadal je izgledao dosta dobro, na US Openu, turniru koji je, nažalost, prerano ostao bez bivšeg pobjednika tog turnira Marina Čilića, izgleda daleko bolje. Nadal se vraća, polako, ali sigurno. Svijet tenisa bez njega bio je puno siromašniji.

Naime, u 3. kolu US Opena Nadal je pobijedio Andreja Kuznjecova 3:0 u setovima, točnije 6:1, 6:4, 6:2, dakle, “razbio” ga je. Publika u New Yorku, koja voli i prepoznaje vrhunski tenis, uživala je u igri velikog povratnika, oduševljena je bila prekrasnim poenom kojim je Španjolac osigurao meč loptu, i to lob udarcem kroz noge.  Publika je bila oduševljena, a to je ujedno i potez koji je volio, s više ili manje uspjeha, i prakticirao Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.