(VIDEO) Slaven Bilić nezaustavljiv u drugoj engleskoj ligi, Krovinović zabio za novu pobjedu WBA

Foto: fah

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, nastavili su seriju sjajnih rezultata u engleskoj drugoj ligi. Naime, WBA je na neugodnom gostovanju kod Millwalla na The Denu u 31. kolu Championshipa slavio sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Slavena Bilića u vodstvo je došla u 42. minuti lijepim golom hrvatskog veznog igrača, Filipa Krovinovića, na asistenciju Pereire, da bi pobjedu potvrdio Dara O’Shea šest minuta prije kraja susreta. Bilićeva momčad zasluženo je pobijedila s obzirom kako su bili puno bolji tijekom svih devedeset minuta, o čemu svjedoči i 25 upućenih udaraca prema golu domaće momčadi, dok je Millwall je prema golu WBA tukao tek pet puta.

Poslije 31. kola momčad bivšeg hrvatskog izbornika odvojila se na prvom mjestu ljestvice s četiri boda više od Leeds Uniteda i Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.